Hoe werkt WegWijsVR?

WegWijsVR is een verkeersmethode die virtuele lessen combineert met een werkboek. Leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 starten met het werkboek en voeren daarna verkeersopdrachten uit. Als leerkracht volg je hun individuele prestaties en die van de klas in een online dashboard.

Bekijk de prijs
WegWijs Hoe werkt het video

Oefenen in een veilige omgeving

Leerlingen kiezen steeds een opdracht in het werkboek en oefenen deze daarna in 3D. Zodra leerlingen WegWijsVR starten, lopen of fietsen ze door de straten. Kijken ze goed naar links en rechts? Gaat het verkeer van rechts voor? WegWijsVR geeft direct feedback op het verkeersgedrag en tips om dit te verbeteren. Zo leren kinderen spelenderwijs omgaan met alledaagse verkeerssituaties. Veilig en leerzaam. Oefenen kan op school én thuis met de inloggegevens van school. In een online dashboard zien leerkrachten de prestaties van de leerlingen en de klas. Ook staan  er tips en praktische oefeningen.

WegWijsVR iets voor jouw school?

Neem gerust contact op

Focus op wat echt belangrijk is:
Kinderen veilig laten deelnemen aan het verkeer

“Veiligheid van onze kinderen staat voorop. WegWijsVR is een mooie innovatieve manier om verkeersvaardigheid te oefenen.”
Sipke van der MeulenSecretaris ROF
“Onze leerlingen vinden het fantastisch. De kinderen kijken uit naar dit lesgedeelte van de dag. Het spelelement zorgt ervoor dat deze belangrijke educatie ook leuk wordt.”
Maarten VerberneBasisschool De Stappen

WegWijsVR is powered by Interpolis & Zwijsen

Interpolis. Glashelder.